Να στείλετε μήνυμα
Δυτικά του 3$ου κτηρίου, 3$ο πάτωμα, βιομηχανικό πάρκο λι jincheng, κωμόπολη MinZhi, περιοχή LongHua, πόλη Shenzhen, επαρχία ήχων καμπάνας Guang, 518000, Κίνα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Masung Technology Co. Ltd Γύρος εργοστασίων

Όλα τα Προϊόντα
«MASUNG» θα είναι Κίνα «ΣΥΝΉΘΕΙΑ» στη βιομηχανία παραλαβών priner!

—— Ο κ. Naim Rahmatulloev

Έχω τη δοκιμή ο εκτυπωτής σας και είναι τέλεια.

—— Arnaud Marchal

Ήταν μεγάλο να δει ο εκτυπωτής και με τους τρεις πίνακες ΚΜΕ. Η ομάδα σας κάνει μια μεγάλη εργασία.

—— John Πάτρικ

Εξετάσαμε και αυτό την εργασία τέλεια. Φαίνεται ότι ο εκτυπωτής λειτουργεί καλά και με τις τρεις εκδόσεις της ΚΜΕ του πίνακα.

—— Joseph Lim

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η τεχνολογία MASUNG είναι μια υψηλή τεχνολογία που η καινοτόμος επιχείρηση έχει αφιερωθεί για να κάνει μια καλύτερη συνολική λύση εκτύπωσης, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου, την παραγωγή, το μάρκετινγκ και την υπηρεσία.


  Η κύρια κάλυψη προϊόντων μας με τον εκτυπωτή περίπτερων, ο φορητός εκτυπωτής, ο εκτυπωτής επιτροπής, ο εκτυπωτής περιοδικών και οι διαφορετικοί εκτυπωτές ενότητας .those εκτύπωσης χρησιμοποιούνται ευρέως για την ποικιλία των βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένης της χρηματοδότησης, ταχυδρομικός, των τηλεπικοινωνιών, της μεταφοράς, ιατρικός, της αυτοματοποίησης και περισσότερο.

  Η τεχνολογία MASUNG εδημιούργησε τα αντιπροσωπευτικά γραφεία στις εσωτερικές πόλεις της Κίνας συμπεριλαμβανομένου του Πεκίνου, της Σαγγάης, Guangzhou, κ.λπ. Εν τω μεταξύ, τα προϊόντα μας επίσης ευρέως που διαδίδονται oversea στην αγορά. Το 2014, ενώσαμε το χέρι με τον πρώτο oversea πράκτορα στο UK, το οποίο εξυπηρέτησε για την ευρωπαϊκή αγορά.

  Η ομάδα τεχνολογίας MASUNG είναι βαθιά διορατικότητα στις απαιτήσεις πελατών για τον εκτυπωτή και θα οδηγήσει το παράδειγμα της λύσης εκτύπωσης με την πρόκληση και του πάθους. Σαν συνολικό εμπειρογνώμονα λύσης εκτύπωσης με την πλήρη εμπιστοσύνης καινοτομία, η ταλαντούχος ομάδα μας θα πλησιάσει πάντα σε σας γρήγορα και υπεύθυνα με τις ειλικρινείς προσπάθειες να συναντηθεί η ικανοποίηση πελατών μέσω της επένδυσης Ε&Α, των ενημερωμένων τεχνολογιών και των περιεκτικών υπηρεσιών.Shenzhen Masung Technology Co. Ltd
   

   

 • OEM / ODM

  Shenzhen Masung Technology Co. LtdShenzhen Masung Technology Co. LtdShenzhen Masung Technology Co. Ltd

 • Ε & Α

  Shenzhen Masung Technology Co. LtdShenzhen Masung Technology Co. LtdShenzhen Masung Technology Co. Ltd

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Masung Technology Co. Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jason Pong

Τηλ.:: +86-13302989900

Φαξ: 86-755-28896765

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας προμηθευτής. © 2014 - 2024 kiosk-thermalprinter.com. All Rights Reserved.