Να στείλετε μήνυμα
Δυτικά του 3$ου κτηρίου, 3$ο πάτωμα, βιομηχανικό πάρκο λι jincheng, κωμόπολη MinZhi, περιοχή LongHua, πόλη Shenzhen, επαρχία ήχων καμπάνας Guang, 518000, Κίνα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Masung Technology Co. Ltd Ποιοτικός έλεγχος

Όλα τα Προϊόντα
«MASUNG» θα είναι Κίνα «ΣΥΝΉΘΕΙΑ» στη βιομηχανία παραλαβών priner!

—— Ο κ. Naim Rahmatulloev

Έχω τη δοκιμή ο εκτυπωτής σας και είναι τέλεια.

—— Arnaud Marchal

Ήταν μεγάλο να δει ο εκτυπωτής και με τους τρεις πίνακες ΚΜΕ. Η ομάδα σας κάνει μια μεγάλη εργασία.

—— John Πάτρικ

Εξετάσαμε και αυτό την εργασία τέλεια. Φαίνεται ότι ο εκτυπωτής λειτουργεί καλά και με τις τρεις εκδόσεις της ΚΜΕ του πίνακα.

—— Joseph Lim

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ
Η ποιότητα είναι η ζωή του προϊόντος! Έτσι από την αρχή στο τέλος της διαδικασίας, έχουμε ένα ακριβές σύστημα ελέγχου.
Τα όλα προϊόντα μας έχουν περάσει την ακριβή επιθεώρηση και δοκιμή πριν από την άδεια του εργοστασίου. Τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα προϊόντα για να ανταποκριθούν στα σχετικά ποιοτικά πρότυπα. Εάν τα προβλήματα ποιότητας των προϊόντων, παρακαλώ μας έρθουν σε επαφή με αμέσως, σύμφωνα με τα συγκεκριμένα προβλήματα του χρήστη, αντίστοιχα, θα παράσχουμε υψηλό - ο ποιοτικός χρήστης δεδομένου ότι οι καταναλωτές έχουν δικαίωμα νόμιμα στα δικαιώματα στην υπηρεσία γίνεται σεβόμενος πλήρως.

Η ποιοτική επιθεώρηση είναι ένα είδος ελέγχου από μόνη τους, είναι μια δέσμευση για τους πελάτες. Στη νέα οικονομική εποχή, η ικανοποίηση πελατών είναι η αιώνια αναζήτηση, αλλά και το κλειδί στην επιτυχία ή την αποτυχία της διοίκησης επιχειρήσεων. MASUNG που ο υψηλής ποιότητας πελάτης στην ποιότητα έχει τις ακριβείς απαιτήσεις, τόσο μόνο μέσω του αυστηρού ποιοτικού ελέγχου να αντιπροσωπεύσει το αληθινό επίπεδο προϊόντων επιχειρηματικής τεχνολογίας διαθέσιμων στους πελάτες, για να δεχτεί την επιλογή πελατών, κέρδισε την εμπιστοσύνη τους.

. Κάτω από αυστηρά να ζητήσει στην ποιότητα των προϊόντων και συνεχώς την τεχνική που βελτιώνεται, MASUNG είχε το προηγούμενο πιστοποιητικό συστημάτων διαχείρισης ISO2008-9001. Και προϊόντα μετά από το CE, πιστοποιητικά ROSH.
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Masung Technology Co. Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jason Pong

Τηλ.:: +86-13302989900

Φαξ: 86-755-28896765

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας προμηθευτής. © 2014 - 2024 kiosk-thermalprinter.com. All Rights Reserved.